İSTANBUL / EYÜPSULTAN - Nişancı Ortaokulu

Cumhuriyet'in 100. Yılını Kutluyoruz

Eyl

E-devlet üzerinden öğrencilerinize eba şifresi almak için aşağıda yazılanları sırasıyla uygulayınız.

Kas

Okulumuzda Veli Akademilerinde bu ay 12/11/2019 tarihinde saat 10:00'da İSADEM'de ''Madde Bağımlılığı ve Aile Eğitimi'' verilecektir. Tüm velilerimiz davetlidir.

Ekm

15/10/2019 Salı günü E-Okul fotoğraf çekimi olacaktır. Tüm öğrencilerimizin formalarıyla okulda hazır bulunmaları önemle rica olunur.

Ekm

Veli Akademileri seminer konularımız belli olup son başvuru 14/10/2019 tarihidir.

Eyl

Eyüpsultan Ortaokulu okul servisi çalışma işi şartnamesi ektedir. İlgililer 30/09/2019 tarihi saat 14:00'a kadar Eyüpsultan Ortaokulu Müdürlüğü'nden şartnameyi imza karşılığında alabilirler.

Eyl

2019-2020 Eğitim Öğretim yılında Dedekorkut Ortaokulu'na yıkım sebebiyle taşınmamızdan ve öğlenci olmamızdan dolayı ders saatlerimiz değişmiş olup başlangıcımız 13:50 olacak şekilde güncellenmiştir.

Haz

Mevcut dönem ve yeni eğitim öğretim yılında her türlü gelişmeden haberdar olmak isterseniz https://instagram.com/eyupsultanortaokulu?igshid=lwrxrgx3jgjn hesabımızın linkini tıklayabilir ve bizi takip edebilirsiniz.

LGS

01-12 Temmuz 2019 tarihleri arasında yapılacak LGS tercihleri, okulumuzun yıkım sebebiyle taşınmasından dolayı öğrenci ve velilerimiz Dede Korkut Ortaokulunda misafirimiz olacaklardır.