T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / EYÜPSULTAN - Nişancı Ortaokulu

Nişancı Ortaokulu

Telefon
0212 577 78 78
Belgegeçer
0212 674 11 18
WEB
https://eyupsultan.meb.k12.tr
Adres
Nişancı Mahallesi Zahireci Sokak No14 Eyüpsultan/İSTANBUL
Vizyon
Başarı düzeyi yüksek, sosyal ve kültürel alanda aktif, üretken, Türkiye´deki dengi okullara örnek olabilecek projeler üreten, çalışmalarıyla ve başarılarıyla örnek olabilen, sürekli okuyan, araştıran, inceleyen kendini yenileyen bireyler yetiştiren; bölgesinin, çevresinin ve ülkesinin en iyi okulu olabilmek.
Misyon
Kendini iyi ifade edebilen, kendi hakkını savunabilen, çevresiyle sağlıklı iletişim kurabilen, aldığı sorumlulukları yerine getirebilen, kişiliğin başarıdan daha önce geldiğinin farkında olan, farkındalık düzeyi yüksek, kendine, ailesine, çevresine ve ülkesine faydalı olabilen ve faydalı çalışmalar üreten, ne istediğini bilen, kendinden emin bireyler yetiştirmeye devam ediyoruz. TEMEL DEĞERLER * Önce insan, * Karşılıklı güven ve dürüstlük, * Sabırlı, hoşgörülü ve kararlılık, * Eğitimde süreklilik anlayışı, * Adaletli performans değerlendirme, * Bireysel farkları dikkate almak, * Kendisiyle ve çevresi ile barışık olmak, * Yetkinlik, üretkenlik ve girişimcilik ruhuna sahip olmak, * Doğa ve çevreyi koruma bilinci, * Sürekli gelişim * Şeffaflık bir çalışma ortamı * Görev dağılımı ve hizmet sunumunda adaletli oluruz. * Ferdin ve toplumun ihtiyaçlarına önem verir * Meslek etiği ve ahlaki ilkeler çerçevesinde hizmet ederiz. * Objektiflik ilker * Toplumla kaynaşık bir çalışma
Başarılar
Okulumuz projeler konusunda bölgesindeki en fazla proje üreten okullardan biridir.Sportif başarıları olarak oldukça iyi noktadır. Karatede, tekvandoda, voleybolda önemli başarılar elde etmiş bir okuldur.Ayrıca bilim alanında da ciddi katkılarımız ve çalışmalarımız mevcuttur.En önemlisi de öğrencilerimizi hayata karşı en üst düzey donanımlarla yetiştirmekteyiz.
Öğretmen :39
Öğrenci :509
Derslik :25
Kütüphane Kitap Sayısı :3750
Öğretim Şekli :TAM GÜN
Saatler
09.00 - 15.15
Isınma
Doğalgaz
Bağlantı
Yok
Yabancı Dil
İNGİLİZCE
Ulaşım
Nişanca Mah. Zahireci Sok. No:14 Eyüp/İstanbul
Servis Bilgisi
Okulumuzun öğrenci servisleri mevcuttur.
Yerleşim Yeri
Kanal 7 binası ya da Flatofise yakın bir konumdadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
ilçe Merkezine 1 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır