İSTANBUL / EYÜPSULTAN - Nişancı Ortaokulu

Nis

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu 7 Nisan 2016 tarihinde yürürlüğe girmiştir.

18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ TÖRENİ

Şbt

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin Okulumuzun Açılışını Gerçekleştirdi

Şbt

İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları (İOKBS) bursluluk sınavı başvuruları başladı.

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN

Bilişim Haftası Afişi

Ock

Karne heyecanı okulumuzda coşkuyla hissedildi. İstiklal Marşımız okunduktan sonra Okul Müdürümüz Harun Nihat ONAT yaptığı konuşma ardından okulumuzda tüm sınıf seviyelerinde ilk üçe giren öğrencilerimize başarı belgelerini ve spor müsabakalarında derece yapan öğrencilerimizin madalyalarını kupayla birlikte takdim ettiler.Tüm öğrenci ve velilerimize iyi tatiller diliyoruz.

Ara

Kaymakamımız Sayın İhsan KARA,Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat ÖĞÜTCÜ, Şube Müdürümüz Sayın Ali AKTAY; 10 Aralık 2019 tarihinde Eyüpsultan Ortaokulumuzu ziyaret ederek bizleri onurlandırmışlardır. Teşekkür ederiz.

Kas

İSADEM Uzman Psikolog Damla KELEŞ, Veli Akademileri Projesi kapsamında velilerimize madde bağımlılığının sebepleri, sonuçları ve bağımlılığa karşı yaklaşım biçimlerimizin nasıl olması gerektiği ile ilgili çok değerli paylaşımlarda bulundu. Kendisine okulumuz ve velilerimiz adına çok teşekkür ediyoruz.

Kas

Okul Aile Birliği seçimi tamamlanmış olup görevinden ayrılan velilerimize bir kez daha minnetlerimizi sunuyoruz ayrıca yeni Okul Aile Birliği üyesi velilerimizi de tebrik ediyor okulumuz adına hayırlara vesile olmasını diliyoruz.

Ekm

29 Ekim Cumhriyet Bayramı okulumuzda velilerin de katılımıyla büyük bir coşkuyla kutlandı.Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimiz Ümit GÖÇMEN, Murat DOĞAN ve Veda KÖSE' ye minnetlerimizi sunuyoruz. Öğretmenlerimize destek olan öğrencilerimize de ayrıca teşekkür ederiz.

Ekm

Ömrünü İslam bilim tarihine adayan Prof. Dr. Fuat Sezgin için, "2019 Prof. Dr. Fuat Sezgin Yılı" kapsamında okulumuzda etkinlikler düzenlenmiş olup emeği geçen Havva İlhan KABA, Ayşe Gülçin ERACUN ve Jale Tuna ERGEN öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ekm

Okulumuzda 15 Ekim 2019 Çarşamba günü ''Dünya El Yıkama Günü'' kapsamında etkinlikler yapılmıştır. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve katkılarından dolayı tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Topkapı Trafik eğitim parkına okulumuzun 32 öğrencisiyle birlikte gitme fırsatını yakaladık.Görevli eğitmenler tarafından güleryüzle karşılanan okul  grubumuz 40 dakika süren bilgilendirici sunum ardından öğrenilen bilgileri uygulamak için eğitim pistinde  görevli trafik polisleri tarafından da ayrıca eğitim alan öğrencilerimiz keyifle trafik kurallarının hayati önemini kendileri de deneyimleyerek görmüş oldular. Trafik eğitim parkında trafik kurallarına duyarlı ve bu kuralların uygulamaya geçirilmesinde farkındalık sahibi yeni nesiller yetiştirme ortak gayesinde okulumuzun da katkı sağlamasından dolayı mutluluk duyuyoruz.

Tem

Ortaöğretime Geçiş Tercih İşlemleri 01-12 Temmuz 2019 tarihlerinde yapılacak olup ,Tercih ve Yerleştirme sürecinin sağlıklı yürütülebilmesi, öğrenci ve velilerin doğru bilgilendirilmesi ve uygulamada bütünlüğün sağlanabilmesi için Bakanlığımızca hazırlanan  tanıtım videosunu szi değerli velilerimize iletiyoruz. Videonun açılmaması durumunda istanbul.meb.gov.tr/MEB_LGS.mp4 linkini tıklayabilirsiniz.